YÖS ve Türkçe Kurslarımız İçin Oturum İzni

yös exam center

Kurumumuz MEB onaylı olduğu için yurtdışından gelecek öğrencilerimize,  ”Türkçe Dil Kursu”  vizesi alabilmeleri için Davetiye belgesi/Kabul Mektubu (Acceptance) verilmektedir. Türkçe Dil kursumuz ile 1 yıl ikamet izni/oturum izni alınabilir; 1 yılda uzatılabilir. Turistik ikamet izni/oturum izni olan ikamet izni/oturum izinleri de bir defaya mahsus Türkçe Dil kursumuz ile 1 (bir) yıl daha uzatılabilir. Uzatma işlemleri önceki ikamet izni/oturum izni bitmesine 60 (altmış) gün kala işlemlerin yapılmasına başlanabilir.

Kurum yetkililerimiz tüm işlemlerinizde sizlere yardımcı olmaktadır.

Davetiye belgesi/Kabul Mektubu (Acceptance) için:

  • Pasaport fotokopisi
  • 1 adet fotoğraf
  • Belgenin ücreti (iade edilmez, sadece kesin kayıt yaptırırken eğitim ücretinden düşülür.)
  • Kişinin kendisinin olması gerekmez.

Ethica Language School YÖS-SAT- Türkçe Dil Kursu için;

  • Pasaportun aslı
  • 5 adet fotoğraf
  • Öğrenim Belgesi ( Türkçe Denklik Belgesi)
  • Eğitim ücreti

Kurs kayıt için kursiyerin bizzat bulunması gerekmektedir. YÖS, SAT Türkçe kurslarımız için lütfen linki tıklayınız.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir